5 érv a házhoz járó gyógytornász mellett

 • 2018. október 25.

Szokták mondani, hogy „Mindenütt jó, de legjobb otthon!” Hatványozottan igaz a mondás, ha a gyógyulásról van szó. Ki ne szeretné, hogy egy szakképzett gyógytornász vagy gyógymasszőr elhozza otthonába a megkönnyebbülést jelentő kezeléseit? Házhoz járó gyógytornász szolgáltatásunk pontosan ezt nyújtja – ráadásul rendkívül kedvező áron teljes 60 perc tornában lesz része! De lássuk, miért is érdemes a gyógytorna eme formáját választani a magánrendelőben végzett tornával szemben?

Házhoz járó gyógytornász

I. Az otthon kényelme

Nem csupán abban az esetben jöhet szóba az otthoni gyógytorna, ha a rossz idő miatt nincs kedvünk kimozdulni – noha a nagy hidegek beköszöntével ez is egy érthető indok. A mindennapos munkát és életvitelt nehezítő panaszokkal élőkön kívül a házhoz járó gyógytornász azoknak is lehetőséget biztosít a felépülésre, akik időjárástól függetlenül otthonukhoz vannak kötve. Ilyen esetek többek között például:

 • A teljes ágynyugalmat igénylő, műtéteken átesett betegek
 • A kötötté vált ízület okozta mozgási nehézséggel küzdők
 • Az koruknál fogva korlátozottan mozgásképes idősek
 • A nagy fájdalommal járó mozgásokat kerülő egyének
 • Az ideiglenesen kímélő életvitelre kötelezett sportolók

II. Gyorsabb felépülés

Akár már a kórházi tartózkodás alatt előre megszervezhetőek a házi gyógytornás kezelések és a lefoglalt kezelési időpontokat sokkal egyszerűbb betartani, ha egy házhoz járó gyógytornász jön hozzánk és nem kell kimozdulnunk otthonról. Ne feledjük, hogy kijáró gyógytornászaink minden – a gyógytornás kezeléshez szükséges – eszközzel rendelkeznek, így gondoskodnak arról, hogy teljes értékű terápiában részesülhessen akkor is, ha nem látogat el magánrendelőink egyikébe.

III. A család gyógyító közelsége

Kinek ne lenne szüksége szerettei támogatására a teljes felépüléshez? Ha a kezeléseket otthon, szerettei és hozzátartozói szomszédságában végzi, úgy az eredményes terápia nem csak fizikailag, de lelkileg sem lesz annyira megterhelő. Ezen kívül ilyenkor házhoz járó gyógytornászunk nem kizárólag a lábadozót tudja segíteni, hanem az őt támogató hozzátartozókat is elláthatja jó pár hasznos tanáccsal.

Idős házaspár támogatja egymást

IV. Több szakértelem – Több figyelem

Talán nem szükséges hangsúlyozni, hogy a csoportos gyógytorna foglalkozásokhoz képest már a magánrendelőben végzett kezelések hatékonysága is sokkal nagyobb. Ehhez csak hozzátenni tud az otthoni gyógytornás kezelés, hiszen szakképzett és sok év tapasztalatával rendelkező gyógytornászok érkeznek otthonába, akik osztatlan, teljes figyelemmel azon dolgoznak, hogy minél előbb meggyógyuljon!

V. Teljes Budapest területén – Bárhol elérhető

Házhoz járó gyógytornász szolgáltatásunkat Budapest teljes területén, kedvező árfekvéssel megrendelheti. Professzionális gyógytornászaink és gyógymasszőreink örömmel látogatják meg az előre egyeztetett időpontokban. A kezeléshez semmi másra nem lesz szüksége, csak megfelelő ruházatra és egy nyugodt helyre otthonában.

Kérjen most időpontot telefonon, e-mailben vagy Kapcsolat oldalunkon!

Amiről még érdemes tudni…

A gyógytornás kezelésről műtétek és súlyos sérülések esetén érdemes a kezelőorvossal egyeztetni. Az orvosok legtöbb esetben kifejezetten javasolni szokták a gyógytornás átmozgatást és terápiát – függően a sérülés fajtájától több lehetőség közül is választhat. Azonban a rehabilitáció hatékonyságát szem előtt tartva mindenképpen kérje ki kezelőorvosa véleményét a terápia megkezdése előtt! Kellemetlenségeket okozó panaszok esetében viszont örök érvényű mottónkat tudjuk ismételni: „Ne csak abban az esetben forduljunk gyógytornászhoz, ha már kialakultak a panaszaink – a gyógytorna a tökéletes megelőzés is egyben!”

  Comments are closed.

  Kapcsolat
   Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.


   Fizio-torna Gyógytorna Központ

   Fizio-torna - Gyógytorna központ